Tuesday, May 4, 2010

Almost there!

Salam

Smalam aku bersihkan kolam aku yang ntah apa2 dah ada dalam tu, pasir, daun pokok, bola, roller mengecat...tahu dah sapa punya angkara.Suspek sedang bermain2 di sekitar lokasi.refer gambor 2(he!he!)



Aku gunakan multipurpose biodegradable, so aku tak perlu bimbang jika masih ada tinggal baki buih/detergent tu. Ni selepas aku perama hirisan nenas yang aku dah letak dalam kolam tu. Aku rasa not nessesary 2 do that pasal aku baca pada sika 107(simen + adhesive) tu non toxic katanya. Tapi untuk lebih afdal, aku cuci ler.


View atas,memandangkan budak Astro tu naik pasangkan "kuali, aku snap ler skali)


SC ni aku dah bersihkan. Impressed with the flow, right piping size.

First time aku guna video dlm blog ni. Ni dah masuk maghrib dah aku tahan air. Balik Tesco pukul 10 pun tak abih lagi. Tu baru 300gallon tu,mungkin pressure aku bukak kurang kot. gambar kurang memuaskan!,(dah gelap + hanpon cap ayam)

video