Monday, September 20, 2010

Pam dah beli!!!

Salam to all

At last, dapat jugak beli pam (walaupun cap ayam). Alor Star susah nak cari pam branded (lagipun tak mampu dah nak beli). Kat toke kedai tu, pam yang aku beli ni durable dan establish lama dah dalam market. Jadi aku pun beli laa...


Ni laa dia pamnya


Ni matt tambahan aku beli, nyesal beli span ijau tu byk2...he!he!


UBat utk klorin dan yang besar tu bacanya utk bio filter...ada bakteria dalam tu...


Ni just in case BLACK-OUT. Rasenya cam tak cukup jee nak support. Korang dok laa keliling bubble tu.he!he!

No comments:

Post a Comment